Lises Brudesalong AS er en moderne brudesalong som holder til i Melhus sentrum,  2 mil sør for Trondheim. 

VÅRE ÅPNINGSTIDER:

MANDAG & TORSDAG: 09.30-18.00
TIRS, ONS, FRE: 09.30-16.00
LØRDAG: Kl. 10.00-15.00

Vi har en egen festkjoleavdeling med over 200 festkjoler inne til enhver tid. Et av de største og beste utvalgene i trøndelag!! :)) Etterspurte selskapskjoler til meget gode priser.

I vår brudekjoleavdelig finnes brudekjoler fra verdenskjente designere, som bl.annet Maggie Sottero, Mori Lee og Lilly. Vi satser på å gi våre kunder profesjonell hjelp i jakten på drømmekjolen -også med tilbehør som fremhever bruden. Vi fører et bredt utvalg av tilbehør i alle prisklasser. Til herre tilbyr vi flotte vestesett, og barna stases opp med antrekk som matcher brudeparet. Besøk gjerne vår populære Facebook-side eller Instagramkonto for daglige oppdateringer, eller ta en titt her på lisesbrudesalong.no for inspirasjon. Velkommen til oss! <3    

 

Følg oss på Facebook for informasjon og tilbud.

Lises Brudesalong er en brudesalong med tilhørende nettbutikk. For kunder som ikke har mulighet til å komme til vår salong, tilbyr vi hele vårt sortiment her i nettbutikken (unntak er brudekjoler til ordinære priser - som kun selges eksklusivt i brudesalongen).


Du finner oss ca. 2 mil sør for Trondheim - kun 5 minutters kjøring fra Klett (se åpningstider, kart og veibeskrivelse nedenfor).

Gratis kundeparkering (maks 3 timer) i Melhus sentrum.

I våre nye og moderne lokaler får du hjelp til å finne brudekjoler, selskapskjoler, brudepikekjoler, antrekk til brudesvenn og vestesett til herre.

 

Timebestilling: 73 10 31 31

eller BESTILL PRØVETIME HER!

 

Besøksadresse: Melhusvegen 473, 7224 Melhus

Postadresse: Postboks 222, 7223 Melhus

Telefon: 73 10 31 31

E-post: post, alfakrøll, lisesbrudesalong.no, eller bruk kontaktskjemaet vårt som du finner her.
 

Veibeskrivelsen dersom du kommer fra Trondheim: Følg E6 sørover mot Oslo når du har passert rundkjøringen på Klett. Noen hundre meter etter rundkjøringen kommer avkjørsel til "RØDDE" på høyre side. Ta av til Rødde og ta deretter til venstre mot Melhus sentrum.Høvdingen er det største bygget, midt i Melhus sentrum.

Veibeskrivelsen dersom du kommer fra Sør: Ta avkjørsel til "MELHUS" fra E6. Følg veien videre til Melhus sentrum (høyre i første rundkjøring - deretter til venstre i neste rundkjøring). Høvdingen er det største bygget, midt i Melhus sentrum.

 
Vis større kart
 

Vi fører brudekjoler fra Maggie Sottero, Lilly, Mori Lee, Lucca og Avenue Diagonal. Vi er sikre på at du finner din brudekjole hos oss!

 

Lises Brudesalong på Instagram (@lisesbrudesalong)