Ofte stilte spørsmål (FAQ) for Lises Brudesalong, nettbutikk/brudesalong

 

1: Hvordan bestiller jeg varer i nettbutikken, og hva er fraktprisen?

Legg de ønskede varene i handlekurven og «gå til kassen» når du er ferdig. Vi har en fast fraktpris. Noen småvarer kan sendes billigere som brev (f.eks strømpebånd og øredobber). Skriv under "Beskjed til Lises Brudesalong" om du ønsker varen sendt som brev. Betaling skjer via PayPal med Visa eller MasterCard. Det er mulig å handle uten PayPal-konto, og da velger du dette alternativet. Du kan da handle med Visa eller MasterCard. Begge alternativene er sikre betalingsmåter der kortopplysninger ikke lagres eller er synlig for nettbutikken.

2: Hvorfor står det kr. 0,- på brudekjolene i nettbutikken?

Våre brudekjoler selges KUN eksklusivt i vår brudesalong, og ikke via Internett. Vi har derfor lagt inn alle brudekjoler med kr. 0,- slik at det ikke er mulig å kjøpe dem i nettbutikken.

3: Jeg ønsker å prøve brudekjoler. Hvordan går jeg frem?

Ring oss på tlf: 73 10 31 31 for å booke prøvetime, eller gå direkte til skjemaet «Bestilll prøvetime» her på nettsiden vår. Prøvetime på lørdager kan ikke bookes via skjemaet, grunnet stor pågang. Da er du nødt til å ringe oss for å booke prøvetime.

4: Hvor lenge varer en prøvetime?

En prøvetime varer i gjennomsnitt 1 - 1,5 time.

5: Hva koster det for en prøvetime?

Prøvetimer hos oss er gratis.

6: Er det noe jeg bør tenke på før prøvetimen? Eller noe jeg bør ta med meg?

Vi anbefaler at du har på deg minst mulig sminke med tanke på våre brudekjoler. Husk at du selv heller ikke ønsker å kjøpe en kjole med leppestift eller brunkrem i. Ta gjerne på deg en stroppeløs bh og tynnstrømpebukse, men dette er ikke noe must! Har du noe tilbehør du f.eks. har arvet/ lånt og ønsker å bruke til brudekjolen, kan du selvsagt ta med deg dette.

7: Tillater dere fotografering under prøvetime?

Vi tillater fotografering i moderate mengder. Og da KUN med mobilkamera. Her presiserer vi at all fotografering vil gå ut over brudens prøvetid. Fokuset bør være å gi bruden oppmerksomhet på annet vis, ikke på å ta bilder. Personalet i brudesalongen skal IKKE fotograferes. Det skal tas hensyn til øvrige kunder i salongen. Filming er selvfølgelig IKKE TILLATT.

8:  Hvilke fasonger/ brudekjoler passer til meg?

Dette er helt umulig for oss å svare på uten å ha sett deg først! Et slikt spørsmål kan dessverre ikke besvares via internett. Du må booke deg en prøvetime slik at vi kan hjelpe deg med å finne riktig fasong til din kropp og høyde.

9: Er det tillatt å ta med champagne til prøvetimen?

Vi har ikke skjenkebevilling, og tillater derfor ikke medbrakte drikker med alkohol i salongen. Alkoholfrie drikker kan medbringes, men vi presiserer da at f.eks champagne må sprettes i hallen utenfor salongen for å unngå søl på kjolene. Mat/ godteri er ikke tillatt i salongen.

10: Jeg har brudekjole, men ønsker å prøve tilbehør. Er det mulig?

Ja, det er ikke noe problem hos oss! Ring oss på tlf: 73 10 31 31 så setter vi deg opp på en time til prøving av tilbehør. Vi setter av inntil 45 minutter til dette, og det koster ikke noe.

11: Må man booke time for prøving til herre og barn?

Det er en stor fordel om du ringer på forhånd, men i ukedagene kan det gå greit å stikke innom. Vi gjør uansett oppmerksom på at vi aldri kan garantere at vi har ledige prøverom/ ledig kapasitet ved drop-in. På lørdager gjelder kun timebestilling.

12: Kan jeg ta med små barn på prøvetime?

Det går helt greit for oss, men for din egen del og ditt eget stressnivå anbefaler vi at du kommer uten barn. Alternativt bør du ha med noen som kan passe på barnet.

13: Hvor lang tid før bryllupet lønner det seg å prøve brudekjoler?

Mori Lee, Maggie Sottero og flere andre designere har fem måneders leveringstid. Det betyr at det kan lønne seg å kjøpe og bestille kjole 9-12 måneder før bryllupet. Når det er lang leveringstid er dette ekstra viktig, og det kan være kø hos skredderen når bryllupet nærmer seg.

14: Utfører dere søm i brudesalongen?

Vi har av og til ledig kapasitet for søm i salongen, og da hjelper vi deg gjerne! :) I tillegg samarbeider vi med flere skreddere i Trondheim, og du får tilgang til kontaktinformasjon til disse ved kjøp av kjole hos oss.

 

15: Hvordan foregår betaling for brudekjolen?

Dersom vi har riktig størrelse inne kan du få med deg brudekjolen på dagen. Da betaler du hele kjolebeløpet. Ved en eventuell bestilling, betaler du halvparten av beløpet og resterende når kjolen ankommer salongen. Du kan betale med alle typer VISA samt MasterCard og Diners.