snakk med oss om bryllup

Skal du ha bryllupet i Trondheim? Flere bedrifter i Melhus har gått sammen for deg som har gifteplaner, og temaet er kjærlighet og bryllup. Det hele starter med kjærlighet, og når dere velger å gifte dere trenger dere som regel hjelp til en rekke ting. I Melhus kan dere få denne hjelpen, og samarbeidet mellom bedriftene sørger også for at dette lønner seg for deg.

Skal dere gifte dere i Trondheim trenger dere ikke dra lenger enn til Melhus, to mil sørover, for å få ordnet det meste. Her er det gratis parkering, og leser du videre får du en oversikt over hva dere kan få hjelp med, og tips og råd om hva dere må huske på.

 

Bryllupsfotograf Fotograf Eidsmo

En erfaren bryllupsfotograf er viktig å booke inn tidlig. Fotograf Eidsmo har studio på Støren og Melhus, og kan også ta bilder akkurat der dere ønsker det på bryllupsdagen. Det er nok mange som kan ta bilder for dere, men det er kun med en profesjonell fotograf dere kan være trygge på at bildene blir slik dere forventer. Og dere får jo bare én sjanse den dagen. Ta turen til www.fotografeidsmo.no for flotte eksempler på bryllupsfotografering.

Bryllupsklær og –utstyr Lises Brudesalong

Brudekjolen er noe enhver brud bruker mye tid og tankevirksomhet på å velge ut. Den skal være perfekt for den store dagen. Lises Brudesalong har drevet i denne bransjen siden 2003, og har hatt brudesalong i Melhus siden 2007. Her kan både bruden, brudgommen, brudepiker og brudesvenner samt gjester i bryllupet finne det de trenger. Kjente brudekjoledesignere som Maggie Sottero og Mori Lee sørger for at det kommer bruder fra hele landet for å prøve kjoler hos Lises Brudesalong. Book prøvetime nå.

Hår Frisørhuset

Når alt annet er helt perfekt er det viktig at håroppsettet står i stil. Ta turen til Frisørhuset på Karivollen og bestill time i god tid. Frisørhuset kan hjelpe blivende bruder med de riktige hårproduktene, og gode råd til hva som kler akkurat deg. Mer informasjon finner dere på www.frisorhuset-melhus.no, og det er mulig å bestille time direkte fra nettstedet.

Negler Karin Negledesign

I dag er negler kunst, og på bryllupsdagen må dere sørge for at neglene ser ekstra vakre ut. Med lang erfaring kan Karin Negledesign hjelpe bruden med neglene, og sørge for at resultatet blir akkurat slik dere ønsker. Dere må unne deg litt ekstra pynt på en slik dag, men husk å bestill time i god tid på telefon 47825071.

Blomster Melhus Blomsterhandel

I 1973 starter Melhus Blomsterhandel, så en kan si at de har lang erfaring og vet hva de driver med. På www.melhusblomster.no kan en se eksempler på brudebuketter de har laget, og de lager alltid en helt unik brudebukett for deg.

Dere finner det i Melhus

Besøker dere bedriftene nevnt ovenfor har dere fått orden på det meste til bryllupet. Det er mindre stressende, og enklere å følge opp for deg. 

Trenger du underholdning til bryllupet?

Vi anbefaler Lads on the run, et band med base i Trondheim som du kan lese mer om på denne siden.

danser i brudekjole